Земеделска Техника

Агротехника за Големи Земеделски Производители

В основата на нашият бизнес лежи предлагането на високоефективни американски машини, предназначени да обслужват големи полета с търговски размери. Новаторските машини които предлагаме за европейският пазар са с най-високото качество и разполагат с най-новите технологии в събирането на плодове.

Свържете се с нас ако сте производител на плодове и се стремите да достигне максимална механизация с цел намаляне на разходи и увеличаване на възвръщаемостта на Вашата инвестиция.

Машини за Бране на Плодове

За големите земеделски производители, предлагаме най-добрите американски машини за бране на плодове. Те са идеални за бране на малини, къпини, боровинки, череши, вишни, сини сливи, ябълки, шам-фъстъци, маслини, орехи, бадеми и редица други храстовидни плодови растения и всякакви размери овощни дървета.

Лентов Асансьор

Лентовите асансьори на американският производител OMC, помагат за разтоварване и натоварване на промишлени количества ядки.

Предпазни

“Рио Агро” предлага оръдия против градушка, които генерират ударни вълни за да намалят вероятността на нанесени щети по Вашите насаждения.

Също така предлага и метеорологични системи от висококачествени сензори,които с максимална точност отчитат локалните метеорологични условия на Вашите полета и Ви дават пълна картина какво се случва на полето в реално време.

Разпръсквачки

“Рио Агро” предлага американските Littau Harvester прикачни разпръсквачки за суха тор, компост, мулч и дървени стърготини, както и прикачни пръскачки за водоразтворими торове и течни препарати за растителна защита.

Транспортни

За големите производители на ядки, “Рио Агро” предлага висококапацитетни прикачни механизирани ремаркета и самоходни камиони на OMC, с които може да изнасяте Вашата реколта от полетата.

Translate »