Торове

Торове и Растителни Добавки

Агроцентър “Рио Агро” разполага с широка гама от органични и неорганични висококачествени торове с бавно и контролирано освобождаване, както и сухи и водоразтворими торове за максимално ефективно довабяне на азот, фосфор и калий.

“Рио Агро” предлага течни, прахообразни и гранулирани торове. Течните торове се разреждат с вода и се разпространяват чрез напоителната система. Прахообразните торове също се нуждаят от вода, за да бъдат ефективни. Обикновено те се разпръсват и се поливат до пълно усвояване. Гранулираните торове лесно се разпръсват върху почвата и с помоща на водата, с времето се композират и смесват с почвата.

Свържете се с нашите агрономи за консултация отностно нуждите на Вашите растения.

Азотни торове

Агроцентър “Рио Агро” предлага азотни торове, които помагат за растежа на Вашите растения. Азотът е важен елемент в торовете, особено по време на средните етапи от живота на растенията Ви, когато те се нуждаят от насърчение за растеж и да произвеждат нови листа. Свържете се с нас за органични и неорганични торове, които са добри източници на азот.

Фосфатни торове

“Рио Агро” предлага шорока гама от фосфатни торове. Фосфорът е дълготраено и бавно действащо хранително вещество, от което Вашите растения се нуждаят непрекъснато. През целият си жизнен цикъл, фосфорът помага на растенията Ви за укрепване на кореновата система и стъбла. Цъфтежът, засяването и плододаването могат да се подобрят с използването на фосфорни торове.

Калиеви торове

“Рио Агро” също предлага и калиев тор. Калият помага за предпазването на растенията Ви от вреда, когато те са лишени от други хранителни вещества. Това хранително вещество е жизненоважно за фотосинтезата на растенията и има способността да забавя всякакви заболявания, които могат да заразят вашите насаждения.

Свържете се с нас за да научите повече за калиевите торове, които също помагат на Вашите растения да развият по-дълбоки и силни корени.

Translate »