Timac Agro

Timac Agro

„Тимак Агро България“ ЕАД е филиал на международната Група Рулие, специализиран в една от основните й дейности – продажба на иновативни продукти за торене. В зависимост от конкретните условия и нужди на културите, ние предоставяме на нашите клиенти професионални агро-консултации и схеми на подхранване.

През 2020 г. Тимак Агро България навършва 15 години. Стартирахме през 2005г. с шепа хора, но с много вяра и хъс и вече 15 години, екипът на Тимак Агро, прокарва уверено пътя на бранда на българския пазар, наложил се като революционен и ефективен в подхранването на растенията.

Експертите на Тимак дават конкретни съвети за храненето на всяка една култура, базирани на предварителен почвен анализ, добрата техническа подготовка на специалистите-агрономи и на резултатите, които торовете на Група Рулие имат в международен план.

Продуктите на „Тимак Агро“ съдържат патенти – открития и собственост на Група Рулие. Наличието им в торовете под марката „Тимак“ ги превръщат в иновативни, успешни и най-важното – работещи и даващи резултати в различни условия и различни почви.

Translate »