OMC

Orchard Machinery Corporation 

Рио Агро е официален представител на Orchard Machinery Corporation (OMC) за Източна Европа и Турция и предлага цялостен арсенал от друсащи машини за събиране на всякакъв тип плодове.

OMC произвежда машини за бране на плодове чрез разклащане на дърветата, както и системи за обработка на овощни градини и материали за поддръжката им. Компанията предлага широка гама от напълно автоматизирани машини за бране на орехи и други костолкоплодни дървета, като: транспортьори, елеватори, конвейрни ремаркета и др.

В допълнение, компанията предлага резервни части чрез снабдителните си депа в 7 града в щата Калифорния, в Казабланка (Чили), Барселона (Испания), Франция и Австралия. ОМС продава машините си и обслужва клиентите си от всички континенти чрез мрежа от дилъри в САЩ, Канада, Мексико, Бразилия, Чили, Аржентина, Франция, Испания, Португалия, България, Израел, Южна Африка, Австралия, Tazmania и др.

OMC първоначално е известна с името Shock Wave Shaker. Основана е през 1961 г. и се намира в град Юбау, Калифорния. Има сервизни центрове в град Юба, Чико, Серес и Тълери (Калифорния), Казабланка (Чили), Барселона (Испания) и Buzet-Sur-Baise (Франция).

Translate »