Littau Harvester

Littau Harvester

Рио Агро е официален представител и вносител на американската компания Littau Harvester за Европа. Рио Агро предлага внос на нови и употербявани машини за бране на малини, ремаркета, разпръсквачки за тор, мулч и компост, както и пръскачки за химикали и хербициди.

В продължение на повече от четири десетилетия Littau Harvester, работейки в тясно сътрудничество с нови и текущи клиенти, разработва иновативни подобрения в оборудването си, за да отговори на техните непрекъснато променящите се изисквания и техните нужди по прибиране на реколтата.

Littau Harvester е изградила своя клиентска и дистрибуторска мрежа с изключителната поддръжка на своите клиенти, предлагайки им решения за техните специфични нужди за прибиране на реколтата. Фирмата има многобойни клиенти и партньори от десетилетия, които не само закупуват, но и наемат нейни машини всеки сезон. Тази лоялност се постига чрез осигуряване на най-висока степен на удовлетвореност от качеството на оборудването, с помощта на което се постигат максимални добиви на продукция, която може да бъде доставена на пазара в най-добро състояние и с използване на  най-малко човешки ресурси.

Компанията Littau Harvester осигурява най-добрата техника за събиране на реколтата, която ще ви гарантира  доказана дългосрочна полза за вас и вашето стопанство. Всички продукти на компанията са тествани за качество в полеви условия и са преминали през стриктни изпитателни процедури още в завода.

Translate »