D’Amico Officine

D’Amico Officine

Компания Дружеството D’Amico обслужва селското стопанство с производството на селскостопанска техника от 1975 г. насам. От 1998 година нашият успех се дължи на широк спектър от селскостопански асансьори за трактори. От 2012 г. дружеството разширява гамата от продукти както за селското стопанство, така и за машини за механизирано събиране на маслини и други плодове. Машините произвеждани от D’Amico Officine са патентовани и одобрени от CE. Бързина и точност при изпълнение на поръчките, бързина при решаването на всеки вид проблем (преди и след продажбата), голям брой външни сътрудници (национални и международни, както за продажби, така и за помощ) са факторите, които позволяват D’Amico Officine да бъде продуктивна реалност със собствена идентичност.

Днес основната дейност е изграждането на прикачни подемни съоръжения за повдигане на трактори, които са широко използвани на ферми, строителни обекти и за общински работи. Първоначално замислени заедно с факултетите на селскостопанската механизация на университетите в Бари и Фогя, D’Amico повдигащите приспособления са одобрени и патентовани от CE; всички са в съответствие с италианските правила за безопасност, както и с принудителните директиви за машините (2006/42 / ЕО).

Всички принадлежности на D’Amico, вдъхновени от опита на място, са произведени с висока производителност и дълготрайно, за да задоволят и най-взискателните клиенти. Те се занимават с много работни места, като подрязване на дървесни видове за по-добър растеж на дърветата, оформяне на декоративни дървета, рязане на сухи или напукани клони на пътни дървета, поддържане на улично осветление, монтаж на табла за движение и банери, боядисване на сгради, линии, проверка на мостове и др.

Рязането на стомана, пресоването и заваряването, машинното обработване, монтажът, тестването, боядисването и складирането се правят в завода на D’Amico; това означава гаранция за най-високо качество във всяка фаза на производствения процес и, разбира се, най-високото качество на всички принадлежности на D’Amico. Голямата инвентаризация на резервни части с бърза наличност на почти всички части помага да се намали времето, необходимо за отстраняване на неизправностите.

Translate »