Aqua Systems

Aqua Systems

Ние се целим в това да предоставим качествени и индивидуални решения на нашите клиенти. Фокусираме се върху това предложенията ни да посрещнат или да надминат нуждите и представите на Вас – нашите колеги и приятели.

Фирма “АКВА СИСТЕМС ЕООД” е създадена през 2001г. Държи 20% от пазара в България с най-новите технологии за капково напояване и автоматизирани (подземни) напоителни системи за градини и паркове. Проектите на фирмата вече наброяват стотици из цялата ни страна, като името “АКВА СИСТЕМС” е гарант за качество.
 
Ние сме сигурни, че със системите на “АКВА СИСТЕМС ЕООД” ще спечелите време и средства, както ще Ви бъде по лесно и приятно.
 
Капково напояване е метод, при който водата, а чрез нея и хранителните вещества се подават под формата на капки. За разлика от другите начини на напояване, при които недостигът на влага се компенсира , периодично чрез капкуването в кореновата система на растенията се подържа овлажняване близко до пределната полска влажност (ППВ).
 
Напоителната система е постоянно инсталирана в обекта. В почвата се създава оптимален баланс между въздух – вода -хранителни вещества. Избягва се конфликта между операциите – торене, поливане, пръскане, бране. Удвояване/утрояване на дохода.
Икономия на вода между 30% и 50%. Възможност с определено количество вода да се напояват значително по-големи площи.
По-точно предвидимо и постоянно производство поради контролиранитеусловия за отглежда.
 
Ние работим с продуктите на Hunter, един от лидерите на пазара за подземни автоматизирани напоителни системи.
Предимствата на този вид системи са:
 
aqua
Aquasystems
Translate »