Стела Милева, Оперативен Mениджър

Стела Милева, Оперативен Mениджър
Стела Милева, Оперативен Mениджър

Запознайте се със Стела

Каква е главната ти дейност в Рио Агро?

Главната ми дейност в Рио Агро ООД е свързана със счетоводството на фирмата. Също така оформянето на договори, протоколи, внос и износ, митнически документи и връзка с институции.

За какви други аспекти от бизнеса отговаряш?

Холдинга е разделен на 4 фирми, като аз се занимавам със всяка една индивидуално. Отговарям за софтуера, мрежата, счетоводството, договорите и общо взето със всякакъв вид документация.

Къде виждащ Рио Агро след 5 години?

След 5 години виждам Рио Агро ООД, като водеща фирма в земеделието. Като една от малкото фирми предлагащи ноу хау в сектора ягодоплодни. От почвените анализи до алтернатива за прибиране на реколтата. Екипа е млад, амбициозен, работещ в динамична среда и съм сигурна че ще се има върхови резултати.

Какви са твоите стремежи?

Моите стремежи за бъдещето ми са свързани на първо място със семейството ми, изучаването на децата и изграждането им като добри личности. Професионално искам да се развивам в позициите, които съм заела до момента и да надграждам себе си.

Сподели нещо което не искаш никой да знае за теб.

Това, което не искам никой да знае за мен, е че имам много страхове, като част от тях са свързани със здравето на семейството ми и хигиената около мен. Това е и основната причина да апелирам машинното бране ,защото при него липсва допира на човешка ръка и съответно предпазва  част от болестите предавани чрез допир.
Translate »
X